Kundservice

010-884 81 69

Måndag-torsdag kl. 08:30-16:00
Fredag kl. 08:30-15:00

Kopiatorguide

Marknaden för kopiatorer och multifunktionsmaskiner består av en stor mängd varierande produkter och producenter. När du är i färd med att undersöka denna marknad för inköp av en kopiator till din verksamhet kan uppgiften med att identifiera producenter som erbjuder kopiatorer bäst ägnade åt din specifika verksamhet vara komplicerad och tidskrävande.

I denna guide har vi sammmanställt information kring några av de mest välkända kopiatorproducenterna, för att du på ett så enkelt sätt som möjligt ska kunna få en överskådlig inblick i vad marknaden erbjuder. Genom att följa denna guide blir det enklare för dig att finna de produkter som möter din verksamhets specifika behov och önskningar för en ny kopiator på arbetsplatsen.

Prisnivån för att köpa en ny multifunktionsskrivare med kopiatorfunktion varierar brett och är svår att uppge i generella drag. Priset för olika slags kopiatormodeller sammanhänger med produktens storlek, funktion och kapacitet, men även med faktorer såsom design och varumärke. Genom att fylla i formuläret på denna sida anmäler du ditt intresse för att bli kontaktad av upp till fyra leverantörer, vilka ger dig offertförslag baserade på de uppgifter du fyllt i. Denna tjänst är naturligtvis kostnadsfri och helt utan förpliktelser.