Hyra/köpa kopiator Malmö
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Antal maskiner?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Hyra/köpa kopiator Malmö

På grund av detta använder många verksamheter en kopiator och skrivare i sin dagliga verksamhet. Det finns lösningar både för att hyra, leasa eller köpa kopiatorn. Beroende på din verksamhet och hur mycket du använder kopieringsmaskinen, kan olika avtal vara ekonomiskt fördelaktiga. Skicka in en offertförfrågan, så kan du jämföra priser på kopiatorer från olika märken och med skilda kapacitet.

Driver du en verksamhet i Malmö?

Behöver du en bra lösning på kopiator och skrivare till din verksamhet? Då har du hamnat rätt. Expertvalet guidar dig genom några enkla frågor som hjälper dig att välja rätt kopieringsmaskin till din verksamhet.

Det är viktigt att ha maskiner som fungerar i den dagliga verksamheten. Kopiatorn används kanske inte bara för externa brev och rapporter. Många personer uppskattar att skriva ut ett fysiska dokument för att bättre se helheten på ett projekt, ett utskick eller en broschyr. Många gånger är det lätt att satsa på en maskin som har många funktioner och hög kapacitet, utan att tänka till om man verkligen behöver den där funktionen som göra att pappret vänder sig automatiskt och skriver ut på båda sidor av pappret.

Tänk på följande när du ska investera i en ny kopiator:

 • Storlek påverkar var kopiatorn kan placeras. Hur stor får den vara?
 • Vilken storlek behövs på dokumenten ni skriver ut? 
 • Använder ni färgutskrifter eller är det främst svartvita kopior? 
 • Är det viktigt att kopiatorn kan framställa många dokument på kort tid? 
 • Ska maskinen kunna kopplas till internet eller intranät?

Önskar du hyra eller köpa en kopiator i Malmö?

Då du är i beslutsprocessen vid att hyra eller köpa en kopiator till din verksamhet finns många faktorer och attributer vid olika slags modeller och leverantörslösningar att kartlägga, undersöka och inte minst, jämföra. Detta för att skapa ett gott underlag för beslutet som ska fattas och för att vara säker på att du väljer den kopiator som är bäst lämpad att uppfylla din specifika verksamhets behov för dokumentframställning.

Olika slags kopiatorer skiljer sig bland annat åt med hänsyn till kvalitet, kapacitet och prisnivå - faktorer som varierar från producent till producent (från varumärke till varumärke). Utvecklingen för kopiatorer har varit omfattande sedan lanseringen av den första helautomatiska kopiatorn år 1959 (av varumärket Xerox), med hänsyn till såväl utformning och design som funktion och kapacitet.

Dagens moderna kopiatorer är ofta så kallade multifunktionsmaskiner och har ett flertal gemensamma aspekter med datorer, innefattande funktioner långt mer avancerade än traditionell kopiering - exempelvis möjligheter för trådlös utskrivning och scanning. En sådan kombination av olika kontorsmaskiner i en och samma apparat innebär såväl smidighet som plats- och kostnadsbesparing.

Läs mer: Xerox kopiator

Kopiator Malmö

Vilka typer av kopiatorer finns idag?

På den svenska kopiatormarknaden finns många olika typer av produktmodeller och -typer att välja mellan. Även antalet leverantörer är stort och ofta erbjuds varierande prislösningar och utformningar av tilläggstjänster såsom serviceavtal och avtal kring förbrukningsvaror såsom pappersark och bläckpatroner.

De kopiatortyper som idag finns på marknaden, lättillgängliga för kunder i Malmö benämns överordnat som:

 • Monokrom kopiator (kopierar enbart i svartvitt).
 • Färgkopiator (kopierar i såväl färg som svartvitt och innefattar vanligtvis fyra primärfärger; cyan, gul, magenta och svart).
 • Multifunktionskopiator (innefattar funktioner för kopiering, utskrivning, skanning och eventuellt faxning).
 • Analog kopiator (äldre kopiator som använder lampor, linser och speglar för att reflektera bilden av det originaldokument som placeras på kopiatorns glasskiva).
 • Digital kopiator (modern variant av den analoga kopiatorn, som generellt sett är detsamma som en digital multifunktionskopiator).
 • Nätverkskopiator (innefattar funktion för att kunna ansluta till ett trådlöst nätverk för bland annat extern utskrivnings- och skanningsfunktion).

Hur stort användningsbehov har du för en kopiator?

Hur pass hög användningsfrekvens du beräknar att din verksamhet kommer att ha för den kopiator du planerar att köpa, hyra eller leasa är en av påverkningsfaktorerna vid val av kopiatormodell. Vidare påverkningsfaktorer för detta beslut utgörs exempelvis av hur stor mängd förbrukningsvaror - såsom pappersark och färgpatroner, som du uppskattar att din verksamhet kommer att förbruka var månad.

Desto mindre företag, desto mindre antal kopior (generellt sett) framställs under loppet av en arbetsdag. Arbetar du inom en stor verksamhet med många medarbetare som var dag har användning för en kopiator och dess eventuella multifunktioner är det en god idé att införskaffa en kopiator med mer avancerad driftsprestanda och högre framställningskapacitet. Priset för en sådan kopiator blir då högre än för exempelvis en analog eller en monokrom kopiator, eftersom prisnivån stiger i takt med ökad kapacitet, hastighet och månadsvolym av framställda dokument.

Jämför offerter på kopieringsmaskiner i Malmö

En kopieringsmaskin används inte längre enbart för kopiering. Det gör också att det kan vara svårt att veta vilken maskin som passar din verksamhet bäst. Använd gärna Expertvalet för att jämföra flera offerter på kopiatorer till din verksamhet.

Processen är enkel: Fyll i formuläret och ring sedan upp oss på telefonnummer 010 - 884 81 69. Vi kommer att ställa några kompletterande frågor innan vi matchar dig med våra samarbetspartners i Malmö. De kontaktar dig inom tre dagar. Du mottar flera skräddarsydda offerter, helt utan kostnad!