Jämför pris och offerter på kopiatorer
Fyll i formuläret på mindre än 1 minut för att starta processen
Begär dina gratis offerter Begär dina gratis offerter
Det tar mindre än 1 minut!

Antal maskiner?

Det tar mindre än 1 minut!
Spara tid
Spara tid
Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners
Spara pengar
Spara pengar
Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Kostnadsfritt & utan förpliktelser
Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser
Omnämnda i:
Expressen
Business Insider
Entrepreneur
A 100% A
Textstorlek
Senast uppdaterad: 02 juni 2021

Hyra/köpa kopiator Göteborg

På många arbetsplatser finns det ett dagligt behov av att kunna kopiera och skriva ut dokument. Det spelar ingen roll om det är ett kontor, en restaurang eller en kommunal verksamhet. Fördelen med att välja en lokal återförsäljare från Göteborgsregionen, är att service och underhåll kan ske snabbt och enkelt. Här nedan får du veta vad du bör tänka på innan du slår till på en ny kopiator.

För bästa erbjudande, jämför flera offerter. Det går snabbt och enkelt: Fyll i formuläret för att komma i kontakt med återförsäljare av kopiatorer i Göteborg.

Ska du hyra eller köpa en kopiator i Göteborg?

Att nyttja en tjänst såsom att hyra eller leasa en kopiator kan vara en god lösning för att förse din verksamhet med möjligheten att framställa olika typer av dokument var dag. I dag finns ett stort utbud av tjänster för att hyra, leasa eller köpa kopiatorer på den svenska marknaden - tjänster med varierande kvalitets- och prisnivå. Innan anskaffning av sådana tjänster är det därför viktigt att reflektera över de behov inom verksamheten som önskas täckas av den nya kontorsmaskinen.

Hyra kopiator i Göteborg?

Om du önskar hyra en kopiator till ditt företag är det en god idé att allra först bilda en uppfattning kring vilken slags lösning och leverantör som bäst motsvarar just din verksamhets preferenser för service och driftsunderhåll, eftersom dessa komponenter ingår i det serviceavtal som vanligtvis tecknas i samband med hyrning av en kopiator. Att hyra en kopiator med inkluderat serviceavtal innebär således ett tidseffektivt och bekvämt sätt att dagligen förse arbetsplatsen med möjligheter för dokumentframställning i pappersformat.

I det långa loppet kan det bli mer kostsamt att hyra en kopiator till din verksamhet än det blir att redan från början investera i en som din verksamhet äger. Att teckna ett leasingavtal kan även detta innebära en högre kostnad i det långa loppet, men kan vara en god lösning för din verksamhet om du planerar att använda kopiatorn under en kortare period.

Serviceavtal för en kopiator?

En kopiator är en kontorsmaskin som ska behållas och användas på arbetsplatsen under en lång period. Därför är det viktigt att sköta om den väl och utföra regelbundna kontroller av dess många tekniska komponenter, för att förlänga maskinens livstid. En tilläggstjänst för service och driftsunderhåll är därmed att rekommendera då du ska köpa, hyra eller leasa en kopiator till din verksamhet - en tjänst som de flesta leverantörer av denna produktart idag erbjuder.

Kopiator Göteborg

Har du verksamhet i Göteborg?

Ett utmärkt val, då Göteborg både erbjuder ett stort antal privatkunder samt många företag som leder till kontakter och ett vidgat nätverk. Trots att elektroniska kopior idag är allmänt accepterat bland de flesta aktörer i näringslivet, finns det stunder då en kopiator kommer väl till pass. Allt från avtal till bokföring och utskick kräver en utskrift.

Det går givetvis att gå till en tryckeri eller liknande och få ut ett antal kopior, men när det rör sig om mindre mängder kan ett enkelt knapptryck kännas väl så lockande. Genom att välja rätt kopiator kan du också få maximal användning av produkten till ett så lågt pris som möjligt. Oavsett om du väljer att hyra eller köpa kopiatorn så finns det konkurrenskraftiga valmöjligheter.

För att välja en så prisvärd kopiator som möjligt, kan du ställa dig själv följande frågor:

  • Hur många kopior skrivs ut varje månad?
    Antal kopior per månad avgör vilken kapacitet ni är i behov av. Det kan skilja sig åt om man skriva ut få, men långa, dokument, jämfört med få kopior sporadiskt under hela dagen. 
  • Skriver ni ut i färg eller svartvitt?
    Det är alltid billigare att skriva ut i färg, men vissa utskrifter kräver färg för att kunna presenteras korrekt. Om ni sällan använder färgutskrifter bör ni fundera över om en laserskrivare passar bättre än en bläckskrivare. Lasertoner torkar nämligen inte på samma sätt som bläckpatroner.
  • Vilken dokumentstorlek använder ni?
    Standard för de flesta kopiatorer är A4 och A3. Likaså finns det vanligen möjlighet att skriva ut i A5, men för A2 och större kan det krävas en större kopieringsmaskin.

Offert på kopiator i Göteborg

För att veta att du fått ett riktigt bra erbjudande på kopiatorn du vill köpa, ska du ta in flera offerter.

På Expertvalet har vi återförsäljare över hela Sverige och beroende på region kan du få upp till fyra offerter att jämföra med. Tjänsten är helt kostnadsfri! Om du inte hittar en kopiator som passar din verksamhet, är du inte tvungen att knyta avtal med någon av de leverantörer som du har varit i kontakt med.

Vi på Expertvalet hoppas verkligen att vår tjänst kan hjälpa dig att snabbt och enkelt hitta en ny kopiator.