Kundservice: 010-884 81 69
Måndag-torsdag kl. 08:30-16:00
Fredag kl. 08:30-15:00

Hårda paket till jul och födelsedag

Content NO

Söker du den perfekta julklappen till din pappa, din bror eller kanske till din partner eller en vän? Många tycker att det är svårt att ge presenter till män, speciellt till dem som redan har allt. Något som dock oftast uppskattas och som de flesta har användning av är elektronik och tekniska prylar. Det finns ett brett utbud av spännande föremål i alla prisklasser. Välj och vraka bland allt från ett coolt mobilskal eller en eltandborste till tv-spel en ny tv eller en kopieringsmaskin!

Innan du köper en present är det dock rekommenderat att ta reda på vad personen som ska få gåvan redan har. Om du till exempel köper ett tv-spel kan du fråga i affären om det går att byta ut spelet om personen redan har det. Det finns även presentkort till många affärer, så att man själv kan få välja sitt favoritspel.

Om du däremot köper något som inte kan bytas ut är det lite viktigare att det är något som kommer till användning, de flesta personer nöjer sig till exempel med bara en rakapparat och behöver inte flera. För att undvika att köpa något personen i fråga redan har kan du försöka hitta något lite ovanligare. I år är till exempel så kallade ”smarta prylar” som 3D glasögon, smartklockor eller hemelektronik som kan styras med fjärrkontroll eller bara rösten en stor hit!

Häftiga presenter för män

Internet är en djungel av tips och ideér, och här hittar du även de bästa gåvorna! Det blir allt mer populärt att bara klicka hem prylarna utan att behöva resa sig från soffan! Lättare och bekvämare har det aldrig varit! Det finns många spännande listor med förslag på de bästa julklapparna eller födelsedagspresenterna för män i alla åldrar. Om du är en mer aktiv person kan du även gå till en större elektronikaffär och ta en titt på utbudet. Du kommer garanterat att hitta en lämplig present!