Kundservice: 010-884 81 69
Måndag-torsdag kl. 08:30-16:00
Fredag kl. 08:30-15:00
 • Köp en kopiator i present

  Har du funderat på att köpa en kopiator i present till en vän, släkting eller bekant? Det finns massor av bra kopiatorer på marknaden och det är bara att välja och vraka
  Läs mer
 • Hårda paket till jul och födelsedag

  Söker du den perfekta julklappen till din pappa, din bror eller kanske till din partner eller en vän? Många tycker att det är svårt att ge presenter till män, speciellt till dem som redan har allt. Något som dock oftast uppskattas och som de flesta har användning av är elektronik och tekniska prylar.
  Läs mer
 • Leasa kopiator?

  Om du överväger att leasa en kopiator för din verksamhet bör du kartlägga de behov som en sådan maskin ska tillgodose, såväl som hur en lösning för detta bäst utformas för att vara så effektiv som möjligt. I detta inlägg kan du skaffa dig en överblick över vilka element som påverkar prisnivån vid leasing av en kopiator, såväl som vad en sådan maskin innebär.
  Läs mer
 • Funderar du på att köpa kopiator?

  Om du funderar på att köpa in en ny kopiator till din verksamhet finns det en hel del faktorer att ta hänsyn till. I detta inlägg kan du ta del av element som påverkar prisnivån för olika slags kopiatorer, såväl som vad du bör överväga och tänka på i samband med inköp av en ny kopiator.
  Läs mer
 • Skrivare med kopiator och scanner - vad är en multifunktionsskrivare?

  Om du funderar på att köpa in en ny multifunktionsskrivare för bruk inom din verksamhet är det en rad faktorer som du bör ta hänsyn till. I detta inlägg kan du ta del av riktlinjer och tips över vad du bör överväga och tänka på i samband med inköp av en ny multifunktionsskrivare, såväl som vad en sådan apparat innebär.
  Läs mer
 • Vad är priset för en kopiator?

  Om du överväger att köpa in en ny kopiator för bruk inom din verksamhet bör du fundera kring en rad faktorer, inte minst prisnivån för denna apparat. I detta inlägg kan du skaffa dig en överblick över vilka element som påverkar prisnivån för olika slags kopiatorer, för att kunna finna en prisvärd lösning anpassad efter dina behov.
  Läs mer
Spara tid

Fyll i formuläret och få upp till 4 offerter från våra särskilt utvalda samarbetspartners

Spara pengar

Spara pengar genom att jämföra offerter och välja den lösning som passar er bäst

Kostnadsfritt & utan förpliktelser

Vår service är helt kostnadsfri och utan förpliktelser

Refererade & omnämnda
1
2
3